Huishoudelijke Verzorging

Werkzaamheden afgestemd op uw persoonlijke wensen

Op een zeker moment kunnen sommige huishoudelijke taken u te zwaar vallen. Dit kan doordat u een dagje ouder wordt, door een ziekte of misschien wel door gezinsuitbreiding of doordat u herstellende bent van een operatie.

ThuisUwZorg regelt het huishouden als u dit niet meer zelf kunt doen. Soms is een beetje hulp voldoende, soms wordt de zorg voor het huishouden u volledig uit handen genomen door de medewerkster van ThuisUwZorg. De medewerkers van de dienst 'Huishoudelijke Verzorging' van ThuisUwZorg helpen u bij uw huishouding in de breedste zin van het woord: stofzuigen, aanrechtkastjes soppen, uw badkamer poetsen, ramen lappen, wassen en strijken.... De werkzaamheden worden afgestemd op uw persoonlijke wensen.

De medewerkers van ThuisUwZorg komen zo veel als mogelijk op vaste dagen en tijden bij u langs. U betaalt hiervoor een vast uurtarief. Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Inschrijven Huishoudelijke Verzorging

Stel een vraag

Service

De zorgcoördinator van ThuisUwZorg is bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 uur en 17.00 uur op telefoonnummer: 0598 - 323063.

Of neem contact op via ons contactformulier. U ontvangt dan binnen 24 uur antwoord op uw vraag.

Tip

Laat uw telefoonnummer achter, dan bellen wij u terug.

Direct naar

Meer informatie over ThuisUwzorg?

Direct aanvragen

Onze kwaliteit

Begeleiding thuis
Inzichtelijke referenties
Service & flexibiliteit
Signaleringsfunctie

Werken in de zorg

Op zoek naar een baan in de Thuiszorg? Neem contact met ons op.